X
1562 Keer bekeken
TranscriptDelen:

Stel je voor dat je je huis opnieuw wilt inrichten, dan weet je waarschijnlijk precies welke kleur je een bepaalde muur wilt verven. Echter, wanneer je naar de bouwmarkt gaat, kost het veel tijd om alle soorten verf voor verschillende toepassingen te vergelijken. Je kunt beter een deskundige vragen welke verf het meest geschikt is voor een specifieke toepassing.

Onderzoekers in life science ondervinden soortgelijke problemen. Ze willen dingen in levende cellen aanpassen en weten precies wat ze willen doen. Toch is het voor hen een uitdaging om het gewenste gereedschap te vinden. Chemici ontwikkelen veel verschillende gereedschappen die zij in hun eigen chemische taal publiceren, terwijl life scientists hun resultaten in hun eigen biologische of meer medische taal publiceren.

Deze taalbarrières belemmeren de samenwerking tussen chemie en life science. Daarom neemt Synvenio een deel van deze barrières weg om nieuwe kansen te creëren. We hebben een platform ontwikkeld om chemische methodes toegankelijk te maken voor onderzoekers die over een beperkte chemische kennis beschikken.

Onderzoekers kunnen de gewenste gereedschappen voor een toepassing vinden en kopen via onze illustratieve navigatie. Op deze manier komen de nieuwste chemische gereedschappen beschikbaar voor de beoogde doelgroep. Met deze oplossing hopen we de onderzoeksgebieden van de chemie en life science met elkaar te verbinden en zo nieuwe ontdekkingen te stimuleren.

VERBINDEN VAN CHEMIE EN BIOLOGIE
SYNVENIOPROFIEL
Luuk Maartense

Taalbarrières belemmeren de samenwerking tussen chemie en life science. Synvenio neemt een deel van deze barrières weg om nieuwe kansen te creëren. Ze ontwikkelden een platform om chemische methodes toegankelijk te maken voor onderzoekers die over een beperkte chemische kennis beschikken.

Eye-openers.nl wordt gesteund door:

Juridische informatie

Website door InterXL - Eye-openers.nl is een initiatief van